Καλωσορίσατε στο Kitties Haven!

Ένα site αφιερωμένο αποκλειστικά στις γάτες και αυτούς που τις αγαπούν. Στις σελίδες του θα βρείτε άρθρα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη γατούλα σας και να τη φροντίσετε σωστά, κριτικές γάτο-προϊόντων, μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών και συνδέσμων, μια εικονική κοινότητα για να λύσετε τις απορίες σας και να γνωριστείτε με τα άλλα μέλη και πολλά άλλα που δεν χωράνε σε ένα τόσο μικρό κειμενάκι και θα ανακαλύψετε στην πορεία! Τώρα βρίσκεστε στην αρχική σελίδα στην οποία παρουσιάζονται δείγματα από διάφορες περιοχές του site, αλλά όχι από όλες! Για να μεταβείτε στις υπόλοιπες περιοχές κάντε κλικ σε κάποιο κουμπί από το μενού κάτω.

Tα γατάκια & τα ......άκια

Στον εισαγγελέα για τα τραυματισμένα ζώα

on Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010



Μοιάζει απίστευτο, κι όμως στην Λευκάδα, κάποιος ή κάποιοι παίρνουν τα όπλα και πυροβολούν ζώα.

Τους τελευταίους μήνες, οι κάτοικοι αλλά και οι φιλοζωικές οργανώσεις μαζεύουν από τα πεζοδρόμια τα ανυπεράσπιστα τετράποδα, τα οποία αιμόφυρτα, αδυνατούν να κάνουν έστω και ένα βήμα.

Πριν από λίγο καιρό, μέσα σε προαύλιο χώρο συγκροτήματος διαμερισμάτων, βρέθηκε ένα γατί νεκρό να επιπλέει στην πισίνα, πυροβολημένο στην σπονδυλική στήλη 2 φορές εξ επαφής, λίγο πριν πνιγεί.





Ένα άλλο βρέθηκε παράλυτο, καθώς το βλήμα είχε σφηνωθεί στην σπονδυλική του στήλη.

Στο νησί ακούγεται πως ένας μαθητής γυμνασίου έχει δηλώσει πως το χόμπι του είναι να παίρνει το όπλο του πατέρα του και να στοχεύει γάτες και σκύλους.

Αύριο θα ξεκινήσουν οι ανακρίσεις, μετά από αυτεπάγγελτη μήνυση που έκανε ο εισαγγελέας Λευκάδας, για την σωρεία πυροβολισμών κατά σκυλιών και γατιών στο νησί.

Υπάρχουν πολλοί ύποπτοι, αλλά σίγουρα ο δράστης θα βρεθεί.