Καλωσορίσατε στο Kitties Haven!

Ένα site αφιερωμένο αποκλειστικά στις γάτες και αυτούς που τις αγαπούν. Στις σελίδες του θα βρείτε άρθρα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη γατούλα σας και να τη φροντίσετε σωστά, κριτικές γάτο-προϊόντων, μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών και συνδέσμων, μια εικονική κοινότητα για να λύσετε τις απορίες σας και να γνωριστείτε με τα άλλα μέλη και πολλά άλλα που δεν χωράνε σε ένα τόσο μικρό κειμενάκι και θα ανακαλύψετε στην πορεία! Τώρα βρίσκεστε στην αρχική σελίδα στην οποία παρουσιάζονται δείγματα από διάφορες περιοχές του site, αλλά όχι από όλες! Για να μεταβείτε στις υπόλοιπες περιοχές κάντε κλικ σε κάποιο κουμπί από το μενού κάτω.

Tα γατάκια & τα ......άκια

Γαταλυτικός Μετατροπέας

on Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009


Ένα κόκκινο γατάκι, κατανάλωσε μία από τις ζωές του, όταν επέζησε μετά από ταξίδι πολλών χιλιομέτρων, εγκλωβισμένο μέσα στη μηχανή ενός αυτοκινήτου. Ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητο του, όταν άκουσε το δυνατό νιαούρισμα του μικρού από το πίσω τμήμα της μηχανής, πηγαίνοντας προς τη δουλειά του, στο Sankt Poelten της Αυστρίας.

Οι μηχανικοί χρειάστηκαν τρεις ώρες για να αποσυναρμολογήσουν το αυτοκίνητο, μέχρι που βρήκαν τον μικρό Gussie, το γατάκι του γείτονα. Ήταν πολύ πεινασμένος και βρώμικος, αλλά ιδιαίτερα ήρεμος που κατάφερε να ελευθερωθεί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου