Καλωσορίσατε στο Kitties Haven!

Ένα site αφιερωμένο αποκλειστικά στις γάτες και αυτούς που τις αγαπούν. Στις σελίδες του θα βρείτε άρθρα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη γατούλα σας και να τη φροντίσετε σωστά, κριτικές γάτο-προϊόντων, μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών και συνδέσμων, μια εικονική κοινότητα για να λύσετε τις απορίες σας και να γνωριστείτε με τα άλλα μέλη και πολλά άλλα που δεν χωράνε σε ένα τόσο μικρό κειμενάκι και θα ανακαλύψετε στην πορεία! Τώρα βρίσκεστε στην αρχική σελίδα στην οποία παρουσιάζονται δείγματα από διάφορες περιοχές του site, αλλά όχι από όλες! Για να μεταβείτε στις υπόλοιπες περιοχές κάντε κλικ σε κάποιο κουμπί από το μενού κάτω.

Tα γατάκια & τα ......άκια

Βλέπει τις άλλες γάτες… αφ' υψηλού

on Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009Είναι η ψηλότερη στο είδος της και γι' αυτό καταλαμβάνει μία εξέχουσα θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Guiness. Με μήκος, από τους ώμους έως τα πέλματα, 43,3 εκατοστά, η Scarlett’s Magic, μία γάτα ράτσας Savannah, βλέπει τις άλλες γάτες… αφ' υψηλού.

Το ξανθό τετράποδο με τις μαύρες βούλες είναι 18 μηνών και περιμένει να κερδίσει ακόμη έναν τίτλο -αυτόν του μακρύτερου κατοικιδίου.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι», λέει η αφεντικίνα της Kim Draper, η οποία είναι ιδιοκτήτρια pet shop με γάτες Savannah στην Καλιφόρνια.Όπως λέει η ίδια, η συγκεκριμένη ράτσα είναι πολύ δημοφιλής στην πολιτεία εξαιτίας του μοναδικού χρώματος αλλά και της εξυπνάδας της.


1 σχόλια:

Kitties Haven είπε...

Thanks "zeus" and http://tsataki.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου